Κατερίνα Στεφανίδη: Αδειάζει τη μητέρα της - «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της»
22:16 - 19/04/2023
Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε θέση για την ανάρτηση της μητέρας της που προκάλεσε αντιδράσεις.Θύελλα ξεσήκωσε με μία ανάρτησή της στο Twitter η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη. Στην επίμαχη ανάρτηση κοινοποίησε και φάνηκε να υιοθετεί το πρωτοσέλιδου του «Μακελειού» για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος του από την δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου.Μετά τις αντιδράσεις, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη κατέβασε την ανάρτηση από το Twitter και απολογήθηκε αναγνωρίζοντας το λάθος της. «Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στεφανίδη για την ανάρτηση της μητέρας της: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της»
Θύελλα ξεσήκωσε με μία ανάρτησή της στο Twitter η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.
Διαβάστε το στο GazzettaΚατερίνα Στεφανίδη για την ανάρτηση της μητέρας της: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της
Η χρυσή Ολυμπιιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, τοποθετήθηκε, έπειτα από ερωτήσεις χρηστών στα social media, για τις αναρτήσεις της μητέρας της Ζωής Βαρέλη – Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη. «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ. Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως η μητέρα της λίγη ώρα μετά που έκανε στα social media, όπου αναπαρήγαγε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grHχηρό άδειασμα της Κατερίνας Στεφανίδη στη μητέρα της: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της»
Θύελλα ξεσήκωσε με μία ανάρτησή της στο Twitter η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.Θύελλα ξεσήκωσε με μία ανάρτησή της στο Twitter η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.Στην επίμαχη ανάρτηση κοινοποίησε και φάνηκε να υιοθετεί το πρωτοσέλιδου του «Μακελειού» για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος του από την δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου. Μετά τις αντιδράσεις, η Ζωή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Στεφανίδη: Ξεκαθαρίζει τη θέση της – «Δεν ταυτίζομαι με τις απόψεις της μητέρας μου»
Την έντονη αντίδραση της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν τα σχόλια πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
To άρθρο Κατερίνα Στεφανίδη: Ξεκαθαρίζει τη θέση της – «Δεν ταυτίζομαι με τις απόψεις της μητέρας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»
Κατερίνα Στεφανίδη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πήρε σαφή θέση ξεκαθαρίζοντας πως…
Διαβάστε το στο onsports.grΞεσπά η Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου
Το ξέσπασμα της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν χρήστες των social media, σχετικά με την ανάρτησή της μητέρας της για την υπόθεση των καταγγελιών κατά του Αλέξη Γεωργούλη. Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη – και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη – είχε αναπαράγει εμετικό πρωτοσέλιδο για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»
Η Κατερίνα Στεφανίδη, θέλοντας να δώσει μία απάντηση, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Στεφανίδη: «Αδειάζει» τη μητέρα της μετά τον σάλο για τη χυδαία ανάρτηση - «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενά της» (ΦΩΤΟ)
Κατερίνα Στεφανίδη: «Αδειάζει» τη μητέρα της μετά τον σάλο για τη χυδαία ανάρτηση - «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενά της» (ΦΩΤΟ)
20/04/2023
Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη -υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ- είχε αναπαραγάγει χυδαίο πρωτοσέλιδο εφημερίδας για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, γράφοντας και «συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».
Μετά τον σάλο το κατέβασε, ζητώντας συγγνώμη, ωστόσο χρήστες των social media έκαναν πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ ορισμένοι «επιτέθηκαν» ακόμη και στην ίδια τη χρυσή Ολυμπιονίκη για τα όσα είχε υποστηρίξει νωρίτερα η μητέρα της.
Σε έναν από τους χρήστ
Διαβάστε το στο filathlos.grΚατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου
Την αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν τα σχόλια χρηστών στα social media που την καλούσαν να πάρει θέση για τις αναρτήσεις της μητέρας της.
«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.
Δείτε την απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη σε χρήστη του Instagram
Θυμίζουμε ότι η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε χυδαίο πρωτ
Διαβάστε το στο agrinionews.grΚατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»
Κατερίνα Στεφανίδη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πήρε σαφή θέση ξεκαθαρίζοντας πως δεν ταυτίζεται με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας της Θέση για την ανάρτηση της μητέρας της Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη πήρε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη. Ένας χρήστης του Twitter τάγκαρε την Κατερίνα Στεφάνιδη […]
The post Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr