Survivor: Αποκάλυψε τα πάντα ο Ασημακόπουλος – «Μου είπε μην κάνεις παρέα με τον βλάχο»

21:38 - 19/04/2023

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση στο Survivor. Ο παίκτης κατά την διάρκεια […] The post Survivor: Αποκάλυψε τα πάντα ο Ασημακόπουλος – «Μου είπε μην κάνεις παρέα με τον βλάχο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Ασημακόπουλος για Ηλία Μπόγδανο: «Μου είπε μην κάνεις παρέα με τον βλάχο»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Γιώργος Ασημακόπουλος...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Ασημακόπουλος για Ηλία Μπόγδανο: «Μου είπε μην κάνεις παρέα με τον βλάχο»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, κατά την διάρκεια συζήτησής του με τον Νίκο Μπάρτζη μίλησε κατά του Ηλία Μπόγδανου και του Σπύρου Μαρτίκα κι αποκάλυψε τι του ανέφερε ο τελευταίος off camera. «Την ψήφιση από τον Ηλία Μπόγδανο δεν την κατάλαβα καθόλου, ούτε ο κόσμος το κατάλαβε. Είπε ότι με […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καταπέλτης ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου είπε “μην κάνεις παρέα με τον βλάχο”»

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor All Star με την τράπουλα να έχει ανακατευτεί εκ νέου και τις κλίκες να έχουν αλλάξει για ακόμα μια φορά. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι από τους λίγους παίκτες που διατηρεί επαφή με τον Νίκο Μπάρτζη, τον οποίο έχουν κάνει πέρα όλοι οι συμπαίκτες του. Μάλιστα ο Γιώργος Ασημακόπουλος […] The post Καταπέλτης ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου είπε “μην κάνεις παρέα με τον βλάχο”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα