Νίνο – Ζόζεφιν: Η νέα κοινή φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

16:24 - 19/04/2023

Σε σχέση είναι εδώ και λίγο καιρό ο Νίνο με τη Josephine. Οι δυο καλλιτέχνες ήρθαν To άρθρο Νίνο – Ζόζεφιν: Η νέα κοινή φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η νέα κοινή φωτογραφία του Νίνο και της Ζόζεφιν μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Σε σχέση είναι εδώ και λίγο καιρό ο Νίνο με τη Josephine. Οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν κοντά μέσω κοινών τους φίλων...

Διαβάστε το στο Zougla

Νίνο - Ζόζεφιν: Μαζί παντού μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους - Νέα κοινή φωτογραφία

Νέα κοινή φωτογραφία Νίνο με Ζόζεφιν - Το ζευγάρι είναι παντού μαζίΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η νέα κοινή φωτογραφία του Νίνο και της Ζόζεφιν μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Σε σχέση είναι εδώ και λίγο καιρό ο Νίνο με τη Josephine. Οι δυο καλλιτέχνες ήρθαν κοντά μέσω κοινών τους φίλων και γρήγορα οι δυο τους ένιωσαν την έντονη χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους και εκ τότε είναι αχώριστοι. Η αποκάλυψη της σχέσης του Νίνο με τη Ζόζεφιν έγινε αρχικά μέσα από την εκπομπή “Πρωινό […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίνο – Ζόζεφιν: Νέα κοινή φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»