Ειρήνη Κολιδά: «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση»
13:58 - 19/04/2023
Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Ειρήνη Κολιδά. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολιάζει τις […]
The post Ειρήνη Κολιδά: «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ειρήνη Κολιδά για το Survivor: Τα πάντα είναι στημένα για την τηλεθέαση
H πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Η Ειρήνη Κολιδάα αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές για την παραγωγή του show και τα σκηνικά που σημειώνονται μπροστά στις κάμερες. «Νομίζω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει φέτος στο ... Περισσότερα
To άρθρο Ειρήνη Κολιδά για το Survivor: Τα πάντα είναι στημένα για την τηλεθέαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕιρήνη Κολιδά: «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση»
Αιχμές από την Ειρήνη Κολιδά για την παραγωγή του Survivor. Μιλά ανοιχτά για στημένα σκηνικά με στόχο την τηλεθέαση.
Διαβάστε το στο in.grΕιρήνη Κολιδά: «Στο Survivor τα πάντα είναι στημένα για την τηλεθέαση»
Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Ειρήνη Κολιδά.
Διαβάστε το στο thebest.grΕιρήνη Κολιδά: «Στο Survivor είναι όλα στημένα για την τηλεθέαση»
Η Ειρήνη Κολιδά σχολιάζει το Survivor All Star - «Μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση»
Διαβάστε το στο neolaia.grΕιρήνη Κολιδά: «Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση»
Αιχμές από την Ειρήνη Κολιδά για την παραγωγή του Survivor. Μιλά ανοιχτά για στημένα σκηνικά με στόχο την τηλεθέαση.
Διαβάστε το στο to10.grΕιρήνη Κολιδά: "Τα πάντα στο Survivor είναι στημένα για την τηλεθέαση"
"Νομίζω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει φέτος στο Survivor"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr