Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Η χθεσινή μου δήλωση παρερμηνεύτηκε – Μου έστειλε σήμερα μήνυμα»
11:08 - 19/04/2023
Σοκαρισμένη από την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνει η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή “Super
To άρθρο Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Η χθεσινή μου δήλωση παρερμηνεύτηκε – Μου έστειλε σήμερα μήνυμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Η χθεσινή μου δήλωση παρερμηνεύτηκε» – Το μήνυμα που της έστειλε
Η Πηγή Δεβετζή υποστήριξε χθες (18.4.2023) σε δηλώσεις της τον Αλέξη Γεωργούλη για την υπόθεση της καταγγελίας για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε εναντίον του η Ελένη Χρονοπούλου, με αποτέλεσμα να… ακούσει πολλά και σήμερα η Ολυμπιονίκης πέρασε στην αντεπίθεση και τόνισε ότι τα λόγια της «παρερμηνεύτηκαν». Η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε εξάλλου, ότι ο Αλέξης ... Περισσότερα
To άρθρο Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Η χθεσινή μου δήλωση παρερμηνεύτηκε» – Το μήνυμα που της έστειλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Μου έστειλε σήμερα μήνυμα»
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα»...
Διαβάστε το στο ZouglaΠηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Μου έστειλε σήμερα μήνυμα»
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη ενώ αποκαλύπτει και το μήνυμα που έλαβε από τον ίδιο σήμερα. «Δεν το χωράει ο νους μου για έναν άνθρωπο που γνωρίζω ως ευγενή και ευγενικό πρόσωπο. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα και θα ήθελα να είναι πραγματικά […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr