Πηγή Δεβετζή: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για τον Γεωργούλη» – Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει φύγει από εμάς η συγκεκριμένη δημοσιογράφος»
10:54 - 19/04/2023
Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε η Πηγή Δεβετζή. Η γνωστή Ολυμπιονίκης θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με […]
The post Πηγή Δεβετζή: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για τον Γεωργούλη» – Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει φύγει από εμάς η συγκεκριμένη δημοσιογράφος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηγή Δεβετζή: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον Αλέξη Γεωργούλη – Άκουσα τον εξάψαλμο
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χτεσινές δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή πως δεν πιστεύει τις κατηγορίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες κατά του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, η Ολυμπιονίκης σήμερα έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Η κ. Δεβετζή ανέφερε πως παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της. Σήμερα, λοιπόν, η Πηγή Δεβετζή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», καθώς ήθελε να τοποθετηθεί. Μάλιστα, η ίδια αναφερόμενη στις χτεσινές της δηλώσεις, είπε πως «Με πήρε μία δημοσιογράφος, που ήξερα ότι δούλευε σε εσάς, και μου λέει: “δώσε μου μία δήλωση για το θέμα”. Της μίλησα γιατί νόμιζα πως δούλευε για εσάς ακόμα. Τα λόγι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠηγή Δεβετζή: Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για τον Γεωργούλη
«Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου» τόνισε η Πηγή Δεβετζή μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από όσα είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία εναντίον του.
Διαβάστε το στο thebest.grΠηγή Δεβετζή: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για τον Γεωργούλη» – Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει φύγει από εμάς αυτή η δημοσιογράφος»
Να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τη δήλωσή της που αφορούσε στην υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη, που έχει προκύψει το τελευταίο 24ωρο, θέλησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.Να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τη δήλωσή της που αφορούσε στην υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη, που έχει προκύψει το τελευταίο 24ωρο, θέλησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.Συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠηγή Δεβετζή: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για τον Αλ. Γεωργούλη – Τον υποστήριξα γιατί τον γνωρίζω»
Η Πηγή Δεβετζή, μέσα από τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», θέλησε να ξεκαθαρίσει τη δήλωσή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr