Εύα Καϊλή: Έτσι είναι τα πρώτα 24ωρα στο σπίτι μαζί με το παιδί της – Πώς είναι η σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

09:48 - 19/04/2023

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και ο συνήγορος υπεράσπισής της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε To άρθρο Εύα Καϊλή: Έτσι είναι τα πρώτα 24ωρα στο σπίτι μαζί με το παιδί της – Πώς είναι η σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: Tα πρώτα 24ωρα στο σπίτι μαζί με το παιδί της

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι...

Διαβάστε το στο Zougla

Εύα Καϊλή: Tα πρώτα 24ωρα στο σπίτι μαζί με το παιδί της

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και ο συνήγορος υπεράσπισής της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο Mega Καλημέρα και στην Ελεονώρα Μελέτη για τα πρώτα 24ωρα της Ευρωβουλευτού εκτός φυλακής. «Η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές ήταν πάρα πολύ συγκινητικές. Όταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της μετά από τόσο καιρό, ήταν κολλημένη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύα Καϊλή: Τα πρώτα 24ωρα στο σπίτι μαζί με το παιδί της

Πώς είναι η σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»