Η Σοφία Αλιμπέρτη στο ΟΚ!: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου»
07:30 - 19/04/2023
Η Σοφία Αλιμπέρτη 14 χρόνια μετά βρίσκεται και πάλι μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα για να μοιραστεί μαζί μας το δικό της μότο «Ζήσε αλλιώς», στην ομώνυμη εκπομπή ψυχικής και σωματικής υγείας και ευεξίας, κάθε απόγευμα στις 16:00 στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τη […]
The post Η Σοφία Αλιμπέρτη στο ΟΚ!: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου»
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοφία Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου»
Στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο, μίλησε η Σοφία Αλιμπέρτη για όλους και για όλα.Στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο, μίλησε η Σοφία Αλιμπέρτη για όλους και για όλα.Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, μίλησε για την πίστη, το κουράγιο που πήρε από αυτήν στις δύσκολες στιγμές, την μακρόχρονη απόσυρσή της στην Πάρο και φυσικά τη νέα της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου»
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Η γνωστή […]
The post Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκλονίζει η Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας...»
Η Σοφία Αλιμπέρτη στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» στον Ant1, συγκλονίζει με την εξομολόγησή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣυγκλονίζει η Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας...»
Η Σοφία Αλιμπέρτη στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή…
Διαβάστε το στο onsports.grΣοφία Αλιμπέρτη: «Όταν ήμουν στα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου»
"Τότε, χρόνια πριν, δεν ήταν και της μόδας να μιλάς για αυτά. Δεν μπορούσες. Κινδύνευες να μη σε καταλάβει κανείς. Τώρα έχει πλέον αποενοχοποιηθεί", εξομολογείται η Σοφία Αλιμπέρτη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣοφία Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου»
H Σοφία Αλιμπέρτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, για την πίστη, το κουράγιο που πήρε από την ίδια στις δύσκολες στιγμές, την μακρόχρονη απόσυρσή της στην Πάρο και φυσικά τη νέα της εκπομπή. «Πρώτα ο Θεός». […]
The post Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΣοφία Αλιμπέρτη: "Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας, πήρα κουράγιο από τον άγγελό μου"
"Τότε, χρόνια πριν, δεν ήταν και της μόδας να μιλάς για αυτά. Δεν μπορούσες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr