Εορτολόγιο Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου 2023

18:36 - 18/04/2023

Το Εορτολόγιο της Τετάρτης του Πάσχα 19 Απριλίου 2023. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Όσιοι Απόστολος και Θεοχάρης οι Αυτάδελφοι από την Άρτα. Ο Άγιος Παφνούτιος ο Ιεροσολυμήτης και Ιερομάρτυρας. Η Οσία Φιλίππα η Μάρτυς. Ο Όσιος Γεώργιος ο Ομολογητής και Επίσκοπος Πισιδίας. Ο Άγιος Τρύφων ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως. Ο Άγιος Αγαθάγγελος ο Εσφιγμενίτης. Εβδομάδα Διακαινησίμου. Τετάρτη του Πάσχα. Το άρθρο Εορτολόγιο Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Ο Ήλιος αναδύεται στον ηλιακό σου χάρτη αύριο και μια προσωπική νέα χρονιά ξεκινά. Αλλά λίγο πριν συμβεί, εμφανίζεται μια έκλειψη Ηλίου στον τομέα της ιδιωτικής σου ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου

Κριός Οδεύουμε προς μια Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε ωθήσει να αφήσεις κάτι πίσω σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις εκ νέου. Βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για προσωπικές αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες. Είναι καιρός να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου, να βρεις έναν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Κριός Οδεύουμε προς μια Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε ωθήσει να αφήσεις κάτι πίσω σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις εκ νέου. […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023