Αλέξης Γεωργούλης: Νέα στοιχεία φωτιά – Σε φαρμακείο πήγε αρχικά το θύμα, είχε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

18:10 - 18/04/2023

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η καταγγελία από το θύμα έγινε στις αρχές του 2020. Η γυναίκα φέρεται να είχε […] The post Αλέξης Γεωργούλης: Νέα στοιχεία φωτιά – Σε φαρμακείο πήγε αρχικά το θύμα, είχε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: Στα ιατρικά έγγραφα αναφέρονται κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που φέρεται να εμπλέκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα με την οποία εκκρεμεί σε βάρος του καταγγελία για βαριά κακοποίηση. Η Ελένη Χρονοπούλου, δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που εργάζεται στον Τομέα Δικαιοσύνης της Κομισιόν, φέρεται να είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε πριν από τρία χρόνια. […] The post Υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: Στα ιατρικά έγγραφα αναφέρονται κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»