Γιοβάννα: «Η μητέρα μου δεν με αγκάλιασε ποτέ, δεν χαιρόταν με τη χαρά μου»
17:18 - 18/04/2023
Την τραγουδίστρια Γιοβάννα φιλοξένησαν στο Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μίλησαν για πολλές άγνωστες πτυχές […]
The post Γιοβάννα: «Η μητέρα μου δεν με αγκάλιασε ποτέ, δεν χαιρόταν με τη χαρά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιοβάννα για τη μητέρα της: «Δεν με χάιδεψε, δεν με αγκάλιασε ποτέ»
«Η μητέρα μου ήθελε να ζήσει μέσα από μένα. Δεν νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου, χαιρόταν με τη χαρά που έπαιρνε επειδή εγώ έκανα κάτι», είπε η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιοβάννα: «Δεν με χάιδεψε, δεν με αγκάλιασε ποτέ», είπε για τη μητέρα της η τραγουδίστρια
Συγκινεί η Γιοβάννα για τη σχέση με τη μητέρα της: «Δεν με αγκάλιασε, ήθελε να ζήσει μέσα από εμένα».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιοβάννα: Η μητέρα μου δεν με αγκάλιασε ποτέ, δεν χαιρόταν με τη χαρά μου
Η τραγουδίστρια Γιοβάννα φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (18/04) και συζήτησε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη ζωή της. Ανάμεσα στα θέματα που ανέφερε η τραγουδίστρια ήταν και η σχέση που είχε με τη μητέρα της. «Η μητέρα μου ήθελε να ζήσει μέσα από μένα. Δεν νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου, χαιρόταν με τη χαρά που έπαιρνε επειδή εγώ έκανα κάτι. Τα είχα καταλάβει όλα, αλλά δεν τολμούσα, ήμουν πολύ δειλή. Έχω μόνο ένα παράπονο, μία πίκρα, γιατί ο μόνος άνθρωπος που τάχθηκε από τη φύση, από τον Θεό να έρθει κοντά με το πλάσμα που έφερε στον κόσμο είναι η μάνα. Τους δένει μια αόρατη κλωστή, η οποία δεν αλλάζει με
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Γιοβάννα εξομολογείται για τη μητερα της: «Δεν νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου»
Η Γιοβάννα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού αλλά και την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της. «Η μάνα μου ήταν άξια σε πολλά, αλλά ήθελε να ζήσει μέσα από εμένα. Δεν νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου, αλλά με τη χαρά […]
The post Η Γιοβάννα εξομολογείται για τη μητερα της: «Δεν νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr