Η πρόβλεψη του Αντρέα Τρινκιέρι για το Ολυμπιακός-Φενέρ, τι είπε για Πειραιώτες και Παπανικολάου
15:46 - 18/04/2023
Η πρόβλεψη του Αντρέα Τρινκιέρι για το Ολυμπιακός-Φενέρ, τι είπε για Πειραιώτες και Παπανικολάου
18/04/2023
Μάχη μέχρι εσχάτων προέβλεψε ο Αντρέα Τρινκιέρι στο ζευγάρι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε.
«Θα πέσουν κορμιά. Όπως έχει πει ο βοηθός μου, ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Βραζιλία του 1970 και αξίζει να κερδίσει, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα έχει εύκολη νίκη. Θα πάνε πιστεύω στα πέντε ματς», τόνισε σε podcast ο προπονητής της Μπάγερν.
Όσο για το τι θεωρεί το μυστικό όπλο του Ολυμπιακού; «Ο Παπανικολάου! Αποφάσισε να αφήσει τον εγωισμό του στην άκρη και σκέφτεται μόνο την ομάδα. Δίνει ώθηση σε όλους και σε κάθε παιχνίδι. Βρήκε την ισορροπία μ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Euroleague: Η πρόβλεψη του Αντρέα Τρινκιέρι για το Ολυμπιακός-Φενέρ και η αποθέωση προς τον Παπανικολάου
Μάχη μέχρι εσχάτων προέβλεψε ο Αντρέα Τρινκιέρι στο ζευγάρι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε. «Θα πέσουν κορμιά. Όπως έχει πει ο βοηθός μου, ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Βραζιλία του 1970 και αξίζει να κερδίσει, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα έχει εύκολη νίκη. Θα πάνε πιστεύω στα πέντε ματς», τόνισε σε podcast ο προπονητής της Μπάγερν. As promised: […]
The post Euroleague: Η πρόβλεψη του Αντρέα Τρινκιέρι για το Ολυμπιακός-Φενέρ και η αποθέωση προς τον Παπανικολάου appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr