Η άβολη στιγμή της Καινούργιου στη Νέα Υόρκη με τον Οικονομόπουλο – «Είναι Μεγάλη Πέμπτη και είμαι στην εκκλησία»

14:54 - 18/04/2023

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα φέτος μακριά από την Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να απολαύσει την πόλη. Όμως, όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», δεν ήταν η μόνη Ελληνίδα celebrity που θα επισκεπτόταν το Big Apple. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την γκάφα που έκανε την Μεγάλη Πέμπτη, όταν μια Ελληνίδα υπάλληλος σε κατάστημα της Νέας Υόρκης της είπε πως σε λίγες μέρες θα ερχόταν ο Νίκος Οικονομόπουλος στην πόλη για μια συναυλία. «Μπαίνω σε ένα κατάστημα και μου λέει μια κοπέλα ‘’έλα να πάμε μαζί στον Οικονομόπουλο:’’. Τέλεια, σκέφτομαι εγώ, θα τον πάρω με βιντεοκ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Σκορδά – Ουγγαρέζο: «Θ’ ανοίξω το στόμα μου κι αν το κάνω, τελείωσε»

Συναγερμός για ένοπλο με καραμπίνα στην Ηλιούπολη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Συναγερμός για ένοπλο στην Ηλιούπολη

Βρετανός βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημα του στην Κεφαλονιά

Στο αυτόφωρο ο σερβιτόρος που μετέφερε την τούρτα που προκάλεσε τη φωτιά στο μπαρ στο Παγκράτι

Κρήτη: Άνδρας έπεσε σε πηγάδι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου