Μάρκελλος Νύκτας κατά Ράδιο Αρβύλα: «Με χλεύαζαν για το επίθετο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου»
13:20 - 18/04/2023
Κόλαφος ο Μάρκελλος Νύκτας κατά του Αντώνη Κανάκη και της παρέας της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Ο
To άρθρο Μάρκελλος Νύκτας κατά Ράδιο Αρβύλα: «Με χλεύαζαν για το επίθετο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρκελλος Νύκτας για Ράδιο Αρβύλα: «Με έκραζαν, έπρεπε να κινηθώ νομικά»
«Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου, τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜάρκελλος Νύκτας για Ράδιο Αρβύλα: «Με χλεύαζαν για το επίθετο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου»
Κόλαφος ο Μάρκελλος Νύκτας κατά του Αντώνη Κανάκη και της παρέας της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, στην οποία κάνει λόγο για το «κράξιμο» με ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε από τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του. Σε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Μαρία Βλάχου, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάρκελλος Νύκτας Vs «Ράδιο Αρβύλα»: «Με έκραζαν, έπρεπε να κινηθώ νομικά»
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Μάρκελλος Νύκτας την Τρίτη του Πάσχα. Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, όπου επιτέθηκε στον Αντώνη Κανάκη και στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». «Δεν χρειάζεται να σας τον συστήσω. Είναι γνωστός και η παρέα των Ντάλτονς που ούτε μια τους εκπομπή δεν έχω δει… αυτό που δεν […]
The post Μάρκελλος Νύκτας Vs «Ράδιο Αρβύλα»: «Με έκραζαν, έπρεπε να κινηθώ νομικά» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr