Ακσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
09:38 - 18/04/2023
«Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή», είπε η πρόεδρος του Καλου Κόμματος της Τουρκίας
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ακσενέρ: Έχω καταγωγή από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
«Το 2015 είχαν ισχυριστεί πως εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση» ανέφερε η Μεράλ Ακσενέρ σχετικά με την ιστορία που την πλήγωσε πολύ
Διαβάστε το στο in.grΑκσενέρ: Εχω καταγωγή από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
«Το 2015 είχαν ισχυριστεί πως εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση» ανέφερε η Μεράλ Ακσενέρ σχετικά με την ιστορία που την πλήγωσε πολύ
Διαβάστε το στο tanea.grΑκσενέρ: Η καταγωγή της οικογένειάς μου είναι από την Δράμα
«Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή», ανέφερε η πρόεδρος του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑκσενέρ: Η οικογένειά μου μετανάστευσε τρεις φορές, η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
Για την καταγωγή της που είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη μίλησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος της Τουρκίας Μεράλ Ακσενέρ σε συνέντευξή της ενώ αποκάλυψε πως η οικογένειά της μετανάστευσε τρεις φορές. Όπως μετέδωσε την Τρίτη του Πάσχα από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο η Ακσενέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε ειδικότερα είπε: «Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία. Η δική μας καταγωγή είναι από τη Δράμα. Μόνο οι ηλικιωμένοι είχα μείνει. Οι υπόλοιποι ήταν φαντάροι». Εστι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤουρκία – Ακσενέρ: «Είμαι από τη Δράμα, την Ξάνθη και την Κομοτηνή»
Στην οικογένειά της, καθώς και στην καταγωγή της αναφέρθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η πρόεδρος του «Καλού Κόμματος» της Τουρκίας Μεράλ Ακσενέρ. Η Ακσενέρ αποκάλυψε ότι είναι από την Δράμα, ενώ έχει σχέσεις με την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως είπε συγκεκριμένα «η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την […]
Το άρθρο Τουρκία – Ακσενέρ: «Είμαι από τη Δράμα, την Ξάνθη και την Κομοτηνή» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑκσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα
Στην αποκάλυψη ότι η καταγωγή της είναι από τη Δράμα προχώρησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος της Τουρκίας Μεράλ Ακσενέρ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης. «Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία. Η δική μας καταγωγή […]
Το άρθρο Ακσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑκσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
Οι αποκαλύψεις από την πρόεδρο του Καλού Κόμματος της Τουρκίας
Διαβάστε το στο news.grΑκσενέρ: Η οικογένειά μου μετανάστευσε τρεις φορές, η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
Για την καταγωγή της που είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη μίλησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος της Τουρκίας Μεράλ Ακσενέρ σε συνέντευξή της ενώ αποκάλυψε πως η οικογένειά της μετανάστευσε τρεις φορές. Όπως μετέδωσε την Τρίτη του Πάσχα από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» […]
Διαβάστε το στο evros24.grΑκσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
Στην είδηση ότι η καταγωγή της είναι από την Δράμα προχώρησε η πρόεδρος του Καλου Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, αναφερόμενη παράλληλα σε μια ιστορία που την πλήγωσε πολύ στο παρελθόν και η οποία προήλθε από τον γαμπρό του τούρκου προέδρου Ερντογάν. Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η Ακσενέρ σε συνέντευξη […]
The post Ακσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΑκσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη
«Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr