Σοφία Αλιμπέρτη: «Έχω 14 χρόνια να στολιστώ και να βγω» λέει για την επιστροφή της στην τηλεόραση

14:43 - 17/04/2023

Η Σοφία Αλιμπέρτη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της. Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια με την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησε ο ANT1 στο YouTube, η Σοφία Αλιμπέρτη απαντά στην κάμερα για όσα θα δούμε στη νέα της εκπομπή, αλλά και για το πώς νιώθει που επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από τόσα χρόνια. «14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο» λέει αρχικά, η Σοφία Αλιμπέρτη για την τηλεοπτική της επιστροφή. Όσο για το γιατί είπε το «Ναι», απάντησε: «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά