100% ελληνικά κρασιά με αυτόχθονες ζυμομύκητες

22:32 - 16/04/2023

Σας έχει τύχει να ανοίξετε ένα μπουκάλι με Μαυροτράγανο, αλλά η μυρωδιά που θα αναδυθεί, να θυμίζει… Καμπερνέ; Η «παρεξήγηση» αυτή ερμηνεύεται επιστημονικά. «Αυτό οφείλεται στη χρήση “εμπορικών” ζυμών, μικροοργανισμών οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την τέλεση της ζύμωσης προς την παραγωγή του οίνου, οι οποίες είναι εισαγόμενες», εξηγεί στην «Κ» ο καθηγητής Βιοτεχνολογίας Τροφίμων […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Βολιβία: Υπό έκδοση ένταλμα σύλληψης κατά του πρώην Προέδρου Έβο Μοράλες

Ένθετο Κόσμος: «CYBERCAB» το καινούριο ρομποτικό ταξί χωρίς οδηγό

Χωρίς λούνα παρκ το παζάρι της Καρδίτσας – Πλειοδότρια η 78χρονη με το “λευκό” ποινικό μητρώο

Έρ. Σωτηροπούλου στο Πρώτο: Το σεξ στις μέρες μας είναι μπανάλ – Ταμπού έχει γίνει το συναίσθημα και το να λες σ’ αγαπώ (audio)

Unilever: Πούλησε το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην Ρωσία στον όμιλο Arnest

Aυτοκίνητα: Μείωση πωλήσεων 5,6% τον Σεπτέμβριο