Μανώλης Μητσιάς: «Κάθε βράδυ στη φυλακή έλεγα αυτό το τραγούδι και ηρεμούσαν μέχρι και οι τρελοί δίπλα»

09:18 - 16/04/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή ArtWeek βρέθηκε ο Μανώλης Μητσιάς. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στη Λένα Αρώνη για την πορεία του στη […] The post Μανώλης Μητσιάς: «Κάθε βράδυ στη φυλακή έλεγα αυτό το τραγούδι και ηρεμούσαν μέχρι και οι τρελοί δίπλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανώλης Μητσιάς: «Στη φυλακή έλεγα αυτό το τραγούδι και ηρεμούσαν μέχρι και οι τρελοί δίπλα»

Καλεσμένος στην εκπομπή ArtWeek βρέθηκε ο Μανώλης Μητσιάς. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για την πορεία του στη μουσική και τις συνεργασίες-σταθμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αφηγηθεί και μία ιστορία από την περίοδο της φυλάκισής του το 1967. «Εμείς τότε στην Πλάκα μαζί με τη Γαλάνη παίρναμε 1.000 δραχμές περίπου και κάναμε 3 προγράμματα τη βραδιά, ... Περισσότερα To άρθρο Μανώλης Μητσιάς: «Στη φυλακή έλεγα αυτό το τραγούδι και ηρεμούσαν μέχρι και οι τρελοί δίπλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μανώλης Μητσιάς: «Κάθε βράδυ στη φυλακή έλεγα ένα τραγούδι - Ηρεμούσαν μέχρι και οι τρελοί δίπλα»

Ο Μανώλης Μητσιάς μιλάει για τις συνεργασίες του, την καλλιτεχνική του πορεία και την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακήΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μανώλης Μητσιάς: Κάθε βράδυ στη φυλακή έλεγα ένα τραγούδι και ηρεμούσαν μέχρι και οι τρελοί δίπλα

Καλεσμένος στην εκπομπή ArtWeek βρέθηκε ο Μανώλης Μητσιάς. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στη Λένα Αρώνη για την πορεία του στη μουσική και τις συνεργασίες-σταθμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αφηγηθεί και μία ιστορία από την περίοδο της φυλάκισής του το 1967. «Εμείς τότε στην Πλάκα μαζί με τη Γαλάνη παίρναμε 1.000 δραχμές περίπου και κάναμε 3 προγράμματα τη βραδιά, τριπλή παράσταση. Θυμάμαι ήρθε ένας από ένα μεγάλο μαγαζί της παραλίας και μου λέει: θα έρχεσαι κάτω και θα παίρνεις 19.000 δραχμές τη βραδιά», περιγράφει ο Μανώλης Μητσιάς. «Τρελάθηκα εγώ, λέω: τι μου λέει αυτός τώρα; Του λέω: δε γίνεται, άσε θα σου απαντήσω αύριο. Την άλλη μέρα πήγα στον Γκάτσο και στον Χατζιδάκι και τους τα είπα. Μο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Aποκαλυπτικός Μανώλης Μητσιάς: «Κάθε βράδυ στη φυλακή έλεγα αυτό το τραγούδι και ηρεμούσαν μέχρι και οι τρελοί δίπλα»

Ο Μανώλης Μητσιάς μίλησε στην εκπομπή ArtWeek στη Λένα Αρώνη για την πορεία του στη μουσική και τις συνεργασίες-σταθμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αφηγηθεί και μία ιστορία από την περίοδο της φυλάκισής του το 1967. Ο Μανώλης Μητσιάς μίλησε στην εκπομπή ArtWeek στη Λένα Αρώνη για την πορεία του στη μουσική και τις συνεργασίες-σταθμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αφηγηθεί και μία ιστορία από την περίοδο της φυλάκισής του το 1967. «Εμείς τότε στην Πλάκα μαζί με τη Γαλάνη παίρναμε 1.000 δραχμές περίπου και κάναμε 3 προγράμματα τη βραδιά, τριπλή παράσταση. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μανώλης Μητσιάς: Στη φυλακή έλεγα ένα τραγούδι και ηρεμούσαν ακόμα και οι τρελοί

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη Λένα Αρώνη για την πορεία του στη μουσική και τις συνεργασίες-σταθμούς, ενώ δεν δίστασε να αφηγηθεί και μία ιστορία από την περίοδο της φυλάκισής του το 1967.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»