Τρείς τραυματίες από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στην Καβάλα

01:04 - 16/04/2023

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 15/4 στην Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας proininews.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν συγκρούστηκαν μετωπικά στην οδό Τενέδου. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, το ένα από τα δύο οχήματα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ παραμένει άγνωστος ο χρονική διάρκεια που παρέμεινε σε αυτό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την σύγκρουση υπάρχουν τουλάχιστον τρείς τραυματίες- ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τροχαίο με μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στην Καβάλα - Τρεις τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην Καβάλα. Σύμφωνα με το proininews.gr, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στην οδό Τενέδου στην Καβάλα. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 τραυματίες, ο ένας από αυτούς σοβαρά. To άρθρο Τροχαίο με μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στην Καβάλα - Τρεις τραυματίες, ο ένας σοβαρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε μετωπική στην Καβάλα

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 82χρονη γυναίκα σημειώθηκε λίγο πριν την Ανάσταση στην πόλη της Καβάλας. Γύρω στις 9:45 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Τενέδου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα. Από τη Το άρθρο Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε μετωπική στην Καβάλα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, όταν ήμουν δύο χρονών έφυγε από εδώ»

«Μπορούμε να πλήξουμε οποιονδήποτε απειλεί τους πολίτες του Ισραήλ», διαμηνύει ο αρχηγός του Ισραηλινού στρατού Χέρζι Χαλεβί

Γιώργος Νινιός: «Το αποφεύγω και το σιχαίνομαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό»

Θρίλερ με 35χρονο αγνοούμενο από την Καρδίτσα – Τα πράγματά του βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/9/2024

Ζελένσκι: «Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον αυτού του πολέμου στην Ουκρανία»