Λευτέρης Πετρούνιας με τις κόρες του: «Αυτά είναι τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια»
18:40 - 15/04/2023
«Αριστερά μου και δεξιά μου βλέπετε τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια !Στη μέση βλέπετε και ένα χάλκινο !», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 14.733 βαθμούς στον τελικό των κρίκων, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης στην Αττάλεια και κατετάγη τρίτος, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά την τεράστια κλάση του. Ο Πετρούνιας πήγε στην Αττάλεια με ελάχιστες προπονήσεις, λόγω ενοχλήσεων, ανέβηκε στο βάθρο και -με ανάρτησή του στα Facebook -τονίζει ότι ο δρόμος προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και παράλληλα μας δείχνει τις δυο κόρες του, τα κορυφαία μετάλλια που θα μπορούσε να έχει. Η ανάρτηση του Πετρούνια «Αριστερά μου και δε
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινητική ανάρτηση από Λευτέρη Πετρούνια με τις κόρες του: «Αυτά είναι τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπόρεσε να κατακτήσει το 7ο του χρυσό σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης όμως δεν απογοητεύεται, υπόσχεται ότι θα δουλέψει ακόμα περισσότερο και μας παρουσιάζει τα δυο… πραγματικά του χρυσά μετάλλια. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 14.733 βαθμούς στον τελικό των κρίκων, στο Ευρωπαϊκό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr