Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αγωνία να κάνει 740 ερωτήσεις, τον έπαιρνα και τον έβριζα»
15:58 - 15/04/2023
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει τη […]
The post Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αγωνία να κάνει 740 ερωτήσεις, τον έπαιρνα και τον έβριζα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σταρόβας: Έπαιρνα τηλέφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον έβριζα»
Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Σταρόβας: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε αγωνία να κάνει 740 ερωτήσεις, τον έπαιρνα και τον έβριζα
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής μουσικής αναφέρθηκε στη μακρόχρονη τηλεοπτική του συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάναμε μαζί πέντε σεζόν και θα πω για πολλοστή φορά πως κάποια στιγμή πρέπει να βραβευτώ για αυτό γιατί είμαι ο μοναδικός που το έκανε. Εγώ είμαι βολική αρκούδα, προσαρμόζομαι εύκολα. Όχι από έπαρση ή σνομπισμό, αλλά δεν ασχολούμα… Αν νιώσω ασφυκτικά κάπου ή άβολα εντελώς, θα σηκωθώ να φύγω. Δεν υπά
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr