Μαρέβα Μητσοτάκη: «Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, «fake news» με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου»

09:30 - 15/04/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα «Νέα Σαββατοκύριακου» και την Τζίνα To άρθρο Μαρέβα Μητσοτάκη: «Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, «fake news» με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολη η συνέντευξη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι: «Κατασκεύασαν fake news με σκοπό να βλάψουν τον Κυριάκο»

«Αλλο κριτική και άλλο συκοφαντία» δηλώνει στα «ΝΕΑ» η σύζυγος του Πρωθυπουργού αναφερόμενη στις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς. Παράλληλα μιλάει για την επαγγελματική της πορεία, ενώ, ως μητέρα τριών παιδιών, υπογραμμίζει τις λεπτές ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ πολιτικής και οικογένειας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μαρέβα Μητσοτάκη: "Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, «fake news» με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου"

"Οι επιλογές μου διαμορφώθηκαν σε μεγάλο βαθμό από το οικογενειακό μου περιβάλλον"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις