Αργίες 2023: Πότε είναι του Αγίου Πνεύματος και τι μέρα πέφτει Πρωτομαγιά

08:32 - 15/04/2023

Οι μέρες… διακοπών του Πάσχα τελειώνουν και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ήδη τις επόμενες αργίες του 2023. Εκτός από τις αργίες που ισχύουν για όλη την Ελλάδα, σε πολλές περιοχές υπάρχουν και επιπλέον αργίες, κυρίως όταν γιορτάζουν οι πολιούχοι άγιοι της κάθε πόλης. Οι αργίες του 2023 Μάιος Εργατική Πρωτομαγιά 1 Μαΐου 2023 – ... Περισσότερα To άρθρο Αργίες 2023: Πότε είναι του Αγίου Πνεύματος και τι μέρα πέφτει Πρωτομαγιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργίες 2023: Πότε είναι του Αγίου Πνεύματος και τι μέρα πέφτει Πρωτομαγιά

Οι μέρες… διακοπών του Πάσχα τελειώνουν και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ήδη τις επόμενες αργίες του 2023. Το άρθρο Αργίες 2023: Πότε είναι του Αγίου Πνεύματος και τι μέρα πέφτει Πρωτομαγιά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οδηγός μηχανής κάνει σούζες χωρίς κράνος και έχοντας αγκαλιά τον σκύλο του στην Αττική οδό

Νέα ανησυχία για την υγεία της Καμίλα - Δεν θα συνοδέψει απόψε τον Βασιλιά Κάρολο στο Royal Albert Hall

Λιονέλ Μέσι: «Μου λείπει η Βαρκελώνη, θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου – Υπερήφανος να βλέπω έτσι την Μπαρτσελόνα»

Ουκρανία: «Δεν θα υποχωρήσουμε από το Κουρσκ – Η ρωσική Αεροπορία έχει γίνει ιπτάμενο πυροβολικό»

Επιστρέφει ο εφιάλτης του εμπορικού ελλείμματος από την πίσω πόρτα της ανάκαμψης

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»