Εύα Καϊλή: Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν με άφηνε η σκέψη της κόρης μου
08:26 - 15/04/2023
Για τις στιγμές που έζησε στις φυλακές του Χάρεν για τέσσερις μήνες μίλησε στο Βήμα της Κυριακής η Εύα Καϊλή, η οποία αποφυλακίστηκε με «βραχιολάκι» και πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, μαζί με την κόρη της. Στη συνέντευξη που έδωσε στον Άγγελο Σκορδά και τη Βελίκα Καραβάλτσιου η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε επειδή σκεφτόταν το παιδί της. «Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καϊλή: Είμαι αθώα, δεν πρόδωσα τους ψηφοφόρους μου – Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν θέλω να ντρέπεται η κόρη μου για μένα
Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή που αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι πριν λίγα 24ωρα περιέγραψε την περιπέτειά της στις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, δηλώνει αθώα και τονίζει ότι «αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δεν θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου».Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή που αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι πριν λίγα 24ωρα περιέγραψε την περιπέτειά της στις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, δηλώνει αθώα και τονίζει ότι «αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δεν θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου».Τέσσερις μήνες μετά την προφυλάκισή της και κατόπιν τριών τετ α τετ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕύα Καϊλή: Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν με άφηνε η σκέψη της κόρης μου
Εύα Καϊλή: Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν με άφηνε η σκέψη της κόρης μουekomninou
Σαβ, 15/04/2023 - 15:00
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΕύα Καϊλή: Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να αυτοκτονήσω
Για τις στιγμές που έζησε στις φυλακές του Χάρεν για τέσσερις μήνες μίλησε στο Βήμα της Κυριακής η Εύα Καϊλή, η οποία αποφυλακίστηκε με «βραχιολάκι» και πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, μαζί με την κόρη της. Στη συνέντευξη που έδωσε στον Άγγελο Σκορδά και τη Βελίκα Καραβάλτσιου η πρώην […]
Το άρθρο Εύα Καϊλή: Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να αυτοκτονήσω εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr