Ουζουνίδης: «Ξέρετε ποιος θέλω να πάρει τον τίτλο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνος Ουζουνίδης: «Ξέρετε ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα»
Φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως παίκτης, ενώ υπήρξε προπονητής του “τριφυλλιού” και της ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα ήθελε να κατακτήσει τη φετινή Super League Παναθηναϊκός και ΑΕΚ οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος στη Super League, έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 69 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στο -6. ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρίνος Ουζουνίδης: «Ξέρετε ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟυζουνίδης: «Λίγο πολύ ξέρετε ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα» (VID)
Ο Έλληνας τεχνικός, ρωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να πάρει το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν απάντησε αλλά άφησε να εννοηθεί τον… Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνέντευξη του, ερωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να πάρει το φετινό πρωτάθλημα, με τον ίδιο όμως να μην απαντάει. Ο Έλληνας πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του […]
The post Ουζουνίδης: «Λίγο πολύ ξέρετε ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα» (VID) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΒΙΝΤΕΟ - Ουζουνίδης: «Ξέρετε ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα»
ΒΙΝΤΕΟ - Ουζουνίδης: «Ξέρετε ποιος θέλω να πάρει το πρωτάθλημα»
14/04/2023
Για το ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Super League 1 ρωτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Με τη «μάχη» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με 69 βαθμούς, να κορυφώνεται, τον Ολυμπιακό να ακολουθεί με έξι λιγότερους και τον ΠΑΟΚ να μην έχει μείνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης, ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να καταθέσει και τη δική του άποψη επί του θέματος.
Ο πρώην προπονητής των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, αλλά ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, αρχικά είπε στο tilesporttv «να το πάρει ο καλύτερος». Όσο για το ποια ομάδα θέλει να είναι αυτή, ο νυ
Διαβάστε το στο filathlos.gr