Σοφία Μουτίδου: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από άνδρα στο γυμναστήριο - «Μου είπε "πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό"»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο – «Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό»
Η Σοφία Μουτίδου δέχτηκε λεκτική επίθεση για τα κιλά της, ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο, κάτι που γνωστοποίησε η ίδια, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media. Με βίντεό της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τι συνέβη, λέγοντας ότι είδε έναν ηλικιώμενο άνδρα να βάζει βαζελίνη στα αυτιά του λίγο πριν μπει στην κοινόχρηστη πισίνα. Η ίδια, όπως τόνισε, τον ρώτησε ευγενικά εάν αυτό που κάνει επιτρέπεται, με δεδομένο ότι η κρέμα θα διαλυθεί στη συνέχεια στο νερό, με εκείνον να της απαντά χλευαστικά: «Ναι. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Εγώ έρχομαι εδώ 14 χρόνια, εσένα πρώτη φορά σε βλέπω. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα». «Όταν τον ρώτησα παρουσία το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση για τα κιλά της από άνδρα στο γυμναστήριο
Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο στο Κολωνάκι, σχετικά με τα κιλά της. Η ηθοποιός υποστήριξε πως όταν έκανε παρατήρηση σε έναν άνδρα που έβαζε βαζελίνη στα αυτιά του, επειδή στη συνέχεια, θα βουτούσε στην πισίνα, εκείνος της επιτέθηκε λεκτικά, αναφερόμενος στο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοφία Μουτίδου: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο – «Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό»
Ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο σχετικά με τα κιλά της, αποκάλυψε πως δέχθηκε η Σοφία Μουτίδου.Ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο σχετικά με τα κιλά της, αποκάλυψε πως δέχθηκε η Σοφία Μουτίδου.Όπως υποστήριξε έκανε παρατήρηση σε έναν άνδρα που έβαζε βαζελίνη στα αυτιά του, επειδή στη συνέχεια, θα βουτούσε στην πισίνα, και εκείνος της επιτέθηκε για τα κιλά της. Η Σοφία Μουτίδου τον ρώτησε αν θεωρεί πως αυτό που κάνει είναι σωστό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Μουτίδου: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από άνδρα στο γυμναστήριο – «Μου είπε “πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό”»
Ένα αδιανόητο περιστατικό κατήγγειλε η Σοφία Μουτίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας
To άρθρο Σοφία Μουτίδου: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από άνδρα στο γυμναστήριο – «Μου είπε “πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr