Γιώργος Παπαγεωργίου – Δανάη Μιχαλάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Βιέννη

08:00 - 14/04/2023

Στη Βιέννη βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Το ζευγάρι, που To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου – Δανάη Μιχαλάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Βιέννη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Καινούργιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα και το γεγονός ότι δεν έχει εκπομπή έφτιαξε βαλίτσα και ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη μαζί με τις παιδικές φίλες της. Η παρουσιάστρια του Alpha όπως αντιλαμβανόμαστε από το φωτογραφικό υλικό που αναρτά στον λογαριασμό της στο Instagram είναι κατενθουσιασμένη με την αμερικάνικη μητρόπολη. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»