Μπάιντεν: Συγκινημένος στο κοινοβούλιο της Ιρλανδίας - «Είμαι σπίτι μου... μακάρι να έμενα περισσότερο»

23:48 - 13/04/2023

Ο Μπάιντεν έγινε ο τέταρτος πρόεδρος των ΗΠΑ που εκφώνησε ομιλία στο ιρλανδικό κοινοβούλιο, μετά τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, τον Ρόναλντ Ρίγκαν και τον Μπιλ Κλίντον

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάιντεν: Συγκινημένος στο κοινοβούλιο της Ιρλανδίας – «Είμαι σπίτι μου… Μαμά είχες πει ότι θα συνέβαινε»

Ο Μπάιντεν έγινε ο τέταρτος πρόεδρος των ΗΠΑ που εκφώνησε ομιλία στο ιρλανδικό κοινοβούλιο, μετά τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, τον Ρόναλντ Ρίγκαν και τον Μπιλ Κλίντον. Το άρθρο Μπάιντεν: Συγκινημένος στο κοινοβούλιο της Ιρλανδίας – «Είμαι σπίτι μου… Μαμά είχες πει ότι θα συνέβαινε» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Bundesliga: Χατ-τρικ του Κέιν στην Άουγκσμπουργκ και στο +8 η Μπάγερν Μονάχου - Δείτε τα γκολ

Ligue 1: Η Παρί νίκησε με τριάρα την Τουλούζ και διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από τη Μονακό - Δείτε τα γκολ

Αμετάβλητη από τον οίκο Fitch η αξιολόγηση του ελληνικού αξιόχρεου στο «ΒΒΒ-» με σταθερό outlook

Νικαράγουα: Ο πρόεδρος Ορτέγκα άλλαξε το Σύνταγμα για να κάνει τη συζύγό του «συμπρόεδρο»

Διευθυντής νοσοκομείου στον Λίβανο και έξι συνάδελφοί του σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα

Καιρός - Αρναούτογλου: Καταιγίδες, ισχυροί βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο