Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα ότι θα μου πετάξουν φούστα, αλλά έτσι που έχει κατρακυλήσει το ποδόσφαιρο…»
18:28 - 13/04/2023
Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα ότι θα μου πετάξουν φούστα, αλλά έτσι που έχει κατρακυλήσει το ποδόσφαιρο…»
13/04/2023
Νέες δηλώσεις από τον Τάκη Μπαλτάκο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που παραμένει… άστεγος, αλλά και όχι μόνο!
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ» για το μείζον θέμα με την έδρα του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα σε ΑΕΚ και -πιθανότατα- ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνοντας ότι το ΟΑΚΑ θα μπορέσει να τεθεί επί τάπητος μονάχα αν συμφωνήσουν οι δύο «δικέφαλοι», αλλά και το ίδιο το στάδιο, που αναμένεται σήμερα να απαντήσει προφορικά στο αίτημα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Αν στραβώσουν όλα και με το ΟΑΚΑ, και ο τελικός γ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα να μου πετάξουν φούστα. Γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι που μου επιτίθενται;» (vids)
Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και για τα όσα συμβαίνουν εσχάτως στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε το στο GazzettaΜπαλτάκος: Δεν περίμενα να μου πετάξουν φούστα
Η σεζόν πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της αλλά το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ήρεμο αφού υπάρχουν διάφορα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει πού θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας ή το γεγονός ότι υπάρχουν συνεχείς επιθέσεις προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα αυτά μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο επικεφαλής της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν γινόταν, φυσικά, να μην ερωτηθεί για όσα γίνονται γύρω από την έδρα του τελικού του κυπέλλου, με τον ίδιο να λέει πως έχει ήδη αποσταλεί αίτημα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο φιναλίστ, σε διαφορετική περίπτωση η λύση μπορεί να είναι το Π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπαλτάκος: «Δεν περίμενα ότι θα μου πετάξουν φούστα, αλλά έτσι που έχει κατρακυλήσει το ποδόσφαιρο…» (vid)
Για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για το περιστατικό με τη φούστα που του πέταξε ο Κώστας Καραπαπάς στη συνάντηση των έξι μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Αναφορικά με το ΟΑΚΑ ο κ. Μπαλτάκος υποστήριξε πως το ΟΑΚΑ ως έδρα θα μπορούσε να τεθεί μόνο αν υπάρξει συμφωνία […]
The post Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα ότι θα μου πετάξουν φούστα, αλλά έτσι που έχει κατρακυλήσει το ποδόσφαιρο…» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr