Βασίλης Ευταξόπουλος: «Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη, τη Δέσποινα Βανδή»
14:14 - 13/04/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα ο Βασίλης Ευταξόπουλος. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αγαπημένος του προορισμός […]
The post Βασίλης Ευταξόπουλος: «Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη, τη Δέσποινα Βανδή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Ευταξόπουλος: «Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Δέσποινα Βανδή»
«Αγαπημένος μου προορισμός είναι το Πήλιο» είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒασίλης Ευταξόπουλος: «Η Μαρία Καβογιάννη είναι η οικογένειά μου»
Βασίλης Ευταξόπουλος: Για την συμμετοχή του στη σειρά «Εγκλήματα» που άφησε εποχή μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Ευταξόπουλος στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». «Ακόμα με φωνάζουν Παύλο και είναι πολύ συγκινητικό. Υπάρχουν και παιδάκια που δεν με φωνάζουν Παύλο, αλλά κύριε Παύλο. Αυτή η σειρά […]
Το άρθρο Βασίλης Ευταξόπουλος: «Η Μαρία Καβογιάννη είναι η οικογένειά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΒασίλης Ευταξόπουλος: «Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Δέσποινα Βανδή»
Ο Βασίλης Ευταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.Ο Βασίλης Ευταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του προορισμός είναι το Πήλιο και μάλιστα έχει μπει στο γνωστό… παρεάκι της Κανάστας. «Δεν έχω φύγει ακόμα για διακοπές γιατί κάνουμε γυρίσματα. Πάω διακοπές, μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Αγαπημένος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Ευταξόπουλος: «Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Δέσποινα Βανδή»
Ο Βασίλης Ευταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», το μεσημέρι της Μεγάλης
To άρθρο Βασίλης Ευταξόπουλος: «Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Δέσποινα Βανδή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒασίλης Ευταξόπουλος: Θα πάει και του χρόνου το «Κάνε ότι κοιμάσαι»
Ο Βασίλης Ευταξόπουλος έδωσε spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι».Ο Βασίλης Ευταξόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για τον ρόλο του στην αστυνομική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι», όπως επίσης και για τη μεγάλη του παρέα στο Πήλιο με πολλούς γνωστούς κι αγαπημένους καλλιτέχνες. Αρχικά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ερωτεύτηκε το Πήλιο και προχώρησε στην απόκτηση ενός σπιτιού εκεί: «Δεν έχω φύγει ακόμα για διακοπές γιατί κάνουμε γυρίσματα. Πάω διακοπές, μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Αγαπημένος μου προορισμός, βέβαια, είναι το Πήλιο. Μου αρέσουν τα ταξίδια πολύ. Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΒασίλης Ευταξόπουλος: "Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη, τη Δέσποινα Βανδή"
"Το Πήλιο είναι ο αγαπημένος μου προορισμός"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΒασίλης Ευταξόπουλος: «Η Μαρία Καβογιάννη είναι οικογένειά μου»
Ο Βασίλης Ευταξόπουλος ή αλλιώς Παύλος Λογαράς, έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Εγκλήματα». Μια σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, και ακόμη και σήμερα όταν προβάλλεται σε επαναλήψεις έχει πιστό κοινό. Ο Παύλος Λογαράς ήταν ο γιατρός του Αριστείδη Μητρόπουλου και μετέπειτα αρραβωνιαστικός της Κορίνας (σ.σ Μαρία Καβογιάννη). Αγαπήθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο […]
The post Βασίλης Ευταξόπουλος: «Η Μαρία Καβογιάννη είναι οικογένειά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr