Τζένη Μπαλατσινού: Πιστή στις παραδόσεις του Πάσχα – Βάφει κόκκινα αυγά με τον δίχρονο γιο της

13:00 - 13/04/2023

Η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να περάσει ένα υπέροχο Πάσχα στην Πάτμο μαζί με την οικογένειά της. To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Πιστή στις παραδόσεις του Πάσχα – Βάφει κόκκινα αυγά με τον δίχρονο γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιστή στις παραδόσεις του Πάσχαη Τζένη Μπαλατσινού έβαψε κόκκινα αυγά με τον δίχρονο γιο της

Η Τζένη Μπαλατσινού θα περάσει το Πάσχα στην Πάτμο μαζί με την οικογένειά της. Η Τζένη Μπαλατσινού θα περάσει το Πάσχα στην Πάτμο μαζί με την οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έβαψε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη κόκκινα αυγά, έχοντας τον καλύτερο βοηθό… τον γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο! Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, όπου ο 2χρονος γιος της κάθεται στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Βάφει αυγά με τον δίχρονο γιο της

Η Τζένη Μπαλατσινού θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της στην αγαπημένη της Πάτμο. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας παραμένει πιστή στις παραδόσεις και έτσι σήμερα Μεγάλη Πέμπτη έβαψε κόκκινα αυγά με τη βοήθεια του γιου της, Παναγιώτη-Αντώνιου. Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να μοιραστεί ένα σχετικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα ανέβασε μια […] The post Τζένη Μπαλατσινού: Βάφει αυγά με τον δίχρονο γιο της appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»