Δέσποινα Βανδή: «Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει»

12:30 - 13/04/2023

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια… διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό OK! μέσα στην οποία απάντησε σε ερωτήσεις To άρθρο Δέσποινα Βανδή: «Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: «Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει»

«Μικρότερη είχα τη λανθασμένη άποψη ότι διαθέτω αρκετούς φίλους για να συζητάω και να βρίσκω την εσωτερική μου ισορροπία» ανέφερε σε συνέντευξή της 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δέσποινα Βανδή: Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει

“Μικρότερη είχα τη λανθασμένη άποψη για αυτήν” υπογραμμίζει η Δέσποινα Βανδή. Σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τους αγαπημένους της διάσημους φίλους κλήθηκε να απαντήσει η Δέσποινα Βανδή στο περιοδικό ΟΚ! εστιάζοντας στην ψυχοθεραπεία και την βοήθεια που αυτή της έχει προσφέρει στη ζωή της. Νίκος Κοκλώνης: Υπάρχουν πράγματα που έκανες στη ζωή σου και ένιωσες πως ... Περισσότερα To άρθρο Δέσποινα Βανδή: Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Δέσποινα Βανδή που διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά της, έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό OK! μέσα στην οποία απάντησε σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε στον Νίκο Κοκλώνη τη σημασία της ψυχοθεραπείας στη ζωή της. «Μικρότερη δεν πίστευα στην ψυχοθεραπεία καθώς είχα τη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δέσποινα Βανδή: «Η ψυχοθεραπεία είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει»

«Μικρότερη είχα τη λανθασμένη άποψη ότι διαθέτω αρκετούς φίλους για να συζητάω και να βρίσκω την εσωτερική μου ισορροπία» ανέφερε σε συνέντευξή της

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην επαγγελματική, την ερωτική της ζωή, αλλά και στο «πιο πολύτιμο δώρο» που έχει κάνει στον εαυτό της, την ψυχοθεραπεία. Μιλώντας στο περιοδικό OK! απάντησε σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της και όπως δήλωσε, διανύει μία δημιουργική περίοδο. Σε σχετική ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη, είπε για το …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»