Μπάμπης Παπαδημητρίου - Ευάγγελος Αντώναρος: «Σας "αγόρασε" ο Τσίπρας» - «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»

08:54 - 13/04/2023

Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξε πως «ό,τι εχω πει έχει βγει« - Τι είπε για τον όρο Λούμπεν που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πυρά» Παπαδημητρίου κατά Αντώναρου: «Σας "αγόρασε" ο Τσίπρας» - «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»

«Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία» είπε αρχικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με τον Ευάγγελο Αντώναρο να απαντά «αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Ο κακός χαμός στον ΣΚΑΪ – «Σας “αγόρασε” ο Τσίπρας» – «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»

Ένταση το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στη συζήτηση που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, με αφορμή την παρουσία του δεύτερου στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία» είπε […] Το άρθρο Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Ο κακός χαμός στον ΣΚΑΪ – «Σας “αγόρασε” ο Τσίπρας» – «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός»

Σε μεγάλη κόντρα ήρθαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Ευάγγελος […] The post Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Βαριές κουβέντες στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός»

Σε μεγάλη κόντρα ήρθαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» ο Μπάμπης To άρθρο Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Βαριές κουβέντες στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άγρια κόντρα Παπαδημητρίου - Αντώναρου: «Σας "αγόρασε" ο Τσίπρας» - «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στη συζήτηση που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, με αφορμή την παρουσία του δεύτερου στα

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μπάμπης Παπαδημητρίου - Ευάγγελος Αντώναρος: «Σας "αγόρασε" ο Τσίπρας»

«Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Σωκράτη Φάμελλο

Επανακαθορίζεται στις 30 ημέρες ο χρόνος εκτέλεσης των συνταγών από τα φαρμακεία

Παλλήνη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ληστεία

Φωτιά σε σπίτι της Λήμνου - Νεκρός ένας άνδρας

Αντάλλαξαν ασπασμό και... σπόντες Ανδρουλάκης και Κασιμάτη σε παρουσίαση βιβλίου

Μουντιάλ 2034: Αμερικανοί γερουσιαστές ζητούν από τη FIFA να απορρίψει τη Σαουδική Αραβία