Μπάμπης Παπαδημητρίου - Ευάγγελος Αντώναρος: «Σας "αγόρασε" ο Τσίπρας» - «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Πυρά» Παπαδημητρίου κατά Αντώναρου: «Σας "αγόρασε" ο Τσίπρας» - «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»
«Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία» είπε αρχικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με τον Ευάγγελο Αντώναρο να απαντά «αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Ο κακός χαμός στον ΣΚΑΪ – «Σας “αγόρασε” ο Τσίπρας» – «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»
Ένταση το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στη συζήτηση που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, με αφορμή την παρουσία του δεύτερου στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία» είπε […]
Το άρθρο Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Ο κακός χαμός στον ΣΚΑΪ – «Σας “αγόρασε” ο Τσίπρας» – «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός»
Σε μεγάλη κόντρα ήρθαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Ευάγγελος […]
The post Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Βαριές κουβέντες στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός»
Σε μεγάλη κόντρα ήρθαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» ο Μπάμπης
To άρθρο Μπάμπης Παπαδημητρίου – Ευάγγελος Αντώναρος: Βαριές κουβέντες στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Είστε βρωμερός και υβριστικός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆγρια κόντρα Παπαδημητρίου - Αντώναρου: «Σας "αγόρασε" ο Τσίπρας» - «Εμένα δεν με εξαγοράζει κανένας»
«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στη συζήτηση που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, με αφορμή την παρουσία του δεύτερου στα
Διαβάστε το στο lykavitos.gr