Τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισης
23:30 - 12/04/2023
Την απόφαση για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή έλαβαν σήμερα οι βελγικές ανακριτικές αρχές με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή να ετοιμάζεται για βρεθεί πλέον στο σπίτι της και σε κατ’οίκον περιορισμό και φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι. O γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μετέφερε την αντίδραση της Εύας Καϊλή στο άκουσμα της […]
The post Τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισης appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η πρώτη δήλωση της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισής της
Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται πέντε μήνες μετά τη σύλληψή της για το σκάνδαλο Qatar Gate που συγκλόνισε το ευρωκοινοβούλιοΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ πρώτη δήλωση της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση για αποφυλάκιση με «βραχιολάκι»
Μετά από τέσσερις μήνες στη φυλακή για το σκάνδαλο του Qatargate η Εύα Καϊλή θα αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι» και θα είναι σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Μετά την είδηση ότι θα βρεθεί εκτός φυλακής η πρώην Ευρωβουλευτής δηλώνει ανυπόμονη, σύμφωνα με τη La Repubblica. «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα την έχω δει μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου» είπε η Εύα Καΐλή. «Δεν θα σχολιάσω περισσότερο, εκτός από το γεγονός ότι αυτή είναι μια λογική απόφαση που άργησε να ληφ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕύα Καΐλή: Οι πρώτες δηλώσεις της στην La Repubblica μετά την είδηση για την αποφυλάκισή της
Σύμφωνα με την La Repubblica, η Εύα Καΐλή δήλωσε πως ανυπομονεί να βρεθεί με την κόρη
To άρθρο Εύα Καΐλή: Οι πρώτες δηλώσεις της στην La Repubblica μετά την είδηση για την αποφυλάκισή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠρώτες δήλωσεις της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισης
Θέμα ημερών ή ακόμη και ωρών θεωρείται η αποφύλακιση της Εύας Καϊλή. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της, στις Βρυξέλλες, η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς κρίθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους για το σκάνδαλο Qatargate. Για πρώτη φορά ύστερα από τέσσερις και πλέον μήνες, που […]
Πρώτες δήλωσεις της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισης on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΗ πρώτη δήλωση της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισής της
Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται πέντε μήνες μετά τη σύλληψή της για το σκάνδαλο Qatar Gate που συγκλόνισε το ευρωκοινοβούλιο Στην πρώτη δήλωσή της μετά την απόφαση της αποφυλάκισής της με ηλεκτρονικό βραχιόλι και κατ’ οίκον περιορισμό, προχώρησε η Εύα Καϊλή, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση Qatr Gate, που συγκλόνισε το Ευρωκοινοβούλιο, πριν από μερικούς […]
The post Η πρώτη δήλωση της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισής της appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΟι πρώτες δηλώσεις της Εύας Καϊλή μετά την απόφαση για αποφυλάκιση
«Περιμένω εναγωνίως το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής. Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr