Η κόρη μου ζήτησε αθλητικά παπούτσια 200 ευρώ και η νονά της, της είπε οχι. Τότε γιατί τη ρώτησε;

23:06 - 12/04/2023

Είμαι έξαλλη! Η νονά της κόρης μου, τη ρώτησε τι θελει για Πάσχα και η κόρη μου, της ζήτησε αθλητικά παπουτσια. Όταν της είπε όσο κάνουν (200ευρώ) η νονά της της είπε εντάξει θα το δω και θα σου πει. Χθες την κάλεσε και της είπε δεν μπορει να τα...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η κόρη μου ζήτησε αθλητικά παπούτσια 200 ευρώ και η νονά της, της είπε οχι. Τότε γιατί τη ρώτησε;

Είμαι έξαλλη! Η νονά της κόρης μου, τη ρώτησε τι θέλει για Πάσχα και η κόρη μου, της ζήτησε αθλητικά παπούτσια. Όταν της είπε όσο κάνουν (200ευρώ) η νονά της της είπε εντάξει θα το δω και θα σου πει. Χθες την κάλεσε και της είπε δεν μπορεί να τα αγοράσει. Καταλαβαίνω ότι οι εποχές […] The post Η κόρη μου ζήτησε αθλητικά παπούτσια 200 ευρώ και η νονά της, της είπε οχι. Τότε γιατί τη ρώτησε; appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό ήταν οι πιο δύσκολοι αλλά και οι πιο μαγικοί της ζωής μου

Πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον: Νεκρός,μόλις στα 39,κι άλλος διάσημος τραγουδιστής-Τεράστια ανησυχία για τους θανάτους των Σταρ

Βιταμίνη D: Πώς επηρεάζει την αρτηριακή πίεση – Οι κίνδυνοι για όσους έχουν χαμηλά επίπεδα

6.000 ανεξερεύνητα στρέμματα, γεμάτα μυστήριο: Το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που δεν έχει πατήσει άνθρωπος εδώ και 500 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Γιατρός προειδοποιεί: Μην αφήνετε κανέναν να φιλήσει το νεογέννητο μωρό σας – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός για κρούσματα Σαλμονέλας από ντοματίνια – Μεγάλη πpοσοχή πριν τα καταναλώσετε – Τι ισχύει για την Ελλάδα