Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν κατάκοιτη, 128 κιλά… ένα τέρας – Ο Νίκος Κούρκουλος έδειρε σύντροφο που με κακοποιούσε

17:20 - 12/04/2023

«Είμαι πολύ μεγάλη για να είμαι πανέμορφη» σημείωσε η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου ενώ διευκρίνισε πως «άλλο γοητεία, άλλο ομορφιά. Βέβαια, η ομορφιά χάνεται, η γοητεία αν υπάρχει μπορεί να πάει μέχρι τα 120. Δεν ξέρω τι από τα δυο έχω ή είχα». Όταν βρίσκεται σπίτι της, η Μαίρη Χρονοπούλου επιλέγει να παρακολουθεί συγκεκριμένες ταινίες της και όχι όλες ενώ ακόμα θυμάται «τα backstage των σκηνών, τους χώρους που γυριστήκανε, τις μουσικές στα μιούζικαλ. Ειδικά στις αγαπημένες μου ταινίες όπως “Το χώμα βάφτηκε κόκκινο”. Ήταν μαρτυρικό εκείνο το τετράμηνο στον Κάμπο Τρικάλων γιατί είχε καύσωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νετανιάχου θα συνεχίσει την «αποφασιστική δράση κατά των Χούθι της Υεμένης»

Τετ α τετ του Χακάν Φιντάν με τον Αλ Γκολάνι στη Συρία

«Καζάνι που βράζει» η Λωρίδα της Γάζας – Ξεπέρασαν τους 45.000 οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί

Μπαράζ διαρρήξεων στη βόρεια Αττική – Σε ένα περιστατικό οι δράστες αφαίρεσαν 170.000 ευρώ από σπίτι στην Κηφισιά

Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από το Voice – Τι είπε για την παραγωγή

Μεγάλη ομάδα της Αθήνας για Μορόν – Δίνει τρία εκατομμύρια και δύο παίκτες 11αδας!