Η Παγκρήτια τράπεζα συμμετέχει στο πρόγραμμα στέγασης νέων «Σπίτι μου»
14:28 - 12/04/2023
Η Παγκρήτια Τράπεζα, συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου» που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Α.Ε. με πόρους που χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Το Πρόγραμμα…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Παγκρήτια Τράπεζα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου»
Η Παγκρήτια Τράπεζα, συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου» που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα με πόρους που χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Το Πρόγραμμα αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων στεγαστικών δανείων σε νέους για την αγορά πρώτης κατοικίας. Δικαιούχοι του νέου Κρατικού Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Στέγασης είναι νέοι και νέα ... Περισσότερα
To άρθρο Η Παγκρήτια Τράπεζα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Παγκρήτια συμμετέχει στο πρόγραμμα στέγασης νέων «Σπίτι μου»
Η Παγκρήτια συμμετέχει στο πρόγραμμα στέγασης νέων «Σπίτι μου»nvlaxos
Wed, 12/04/2023 - 15:59
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΠαγκρήτια Τράπεζα: Συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης Νέων «Σπίτι μου»
Το Πρόγραμμα αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων στεγαστικών δανείων σε νέους για την αγορά πρώτης κατοικίας.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr