Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Το μέλλον είσαι εσύ, ήμουν το παρελθόν» – Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός

11:34 - 12/04/2023

Ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» στους τηλεθεατές του Καλημέρα Ελλάδα αλλά και στη Μαρία Αναστασοπούλου, To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Το μέλλον είσαι εσύ, ήμουν το παρελθόν» – Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα συγκινητικά λόγια του Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου: Μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν, 32 χρόνια άντεξα

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τη συμπαρουσιάστριά του Μαρία Αναστασοπούλου ο Γιώργος Παπαδάκης ενόψει των διακοπών του Πάσχα. «Εγώ ήμουν το παρελθόν» ανέφερε τη Μεγάλη Τετάρτη τονίζοντας πως άντεξε 32 χρόνια. Κλείνοντας τη σημερινή εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε: «Γλυκιά μου Μαρία, κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά. Ειλικρινά το λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Σου εύχομαι τα υπόλοιπα Πάσχα να είναι όλα εδώ στον ΑΝΤ1, με ή χωρίς εμένα». «Γιατί το μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν. Και να σου πω κάτι και για μένα, να πάρει η ευχή, 32 χρόνια άντεξα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παπαδάκης σε Αναστασοπούλου: Μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν, 32 χρόνια άντεξα

«Κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»