Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου σ’ έναν ιδιαίτερο αποχαιρετισμό για το Πάσχα – «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»

10:26 - 12/04/2023

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν σήμερα το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη […] The post Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου σ’ έναν ιδιαίτερο αποχαιρετισμό για το Πάσχα – «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαδάκης σε Αναστασοπούλου: Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν

Εύχομαι να είναι όλα εδώ στον ΑΝΤ1 με ή χωρίς εμένα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός του Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου: «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν» (vid)

«Σου εύχομαι τα υπόλοιπα Πάσχα να είναι όλα εδώ στον ΑΝΤ1, με ή χωρίς εμένα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Μαρία Αναστασοπούλου.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιώργος Παπαδάκης – Μαρία Αναστασοπούλου: Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός για το Πάσχα – «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησαν σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα.Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησαν σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα.Κλείνοντας τη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε την… ευχή του στη Μαρία Αναστασοπούλου. «Γλυκιά μου Μαρία, κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά. Ειλικρινά το λέω μέσα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Παπαδάκης για Μαρία Αναστασοπούλου: «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν σήμερα το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα. Κλείνοντας τη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε την… ευχή του στη Μαρία Αναστασοπούλου. «Γλυκιά μου Μαρία, κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά. Ειλικρινά το λέω Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης για Μαρία Αναστασοπούλου: «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός του Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου: «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε πως θέλει να δει τη Μαρία Αναστασοπούλου να βρίσκεται και τα επόμενα χρόνια στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ANT1, λέγοντας πως εκείνη είναι το μέλλον και ο ίδιος το παρελθόν Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) το τηλεοπτικό κοινό και τους ευχήθηκαν «Καλό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου σ’ έναν ιδιαίτερο αποχαιρετισμό για το Πάσχα

«Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»