Χριστίνα Μήλιου: «Παλέψαμε για να επιβιώσουμε, μετά τον θάνατο του πατέρα μου έγιναν όλα ακαριαία»
08:26 - 12/04/2023
Στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Χριστίνα Μήλιου με αφορμή το νέο της
To άρθρο Χριστίνα Μήλιου: «Παλέψαμε για να επιβιώσουμε, μετά τον θάνατο του πατέρα μου έγιναν όλα ακαριαία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Μηλιού: «Παλέψαμε για να επιβιώσουμε όταν χάσαμε τον μπαμπά μας»
Η Χριστίνα Μηλιού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στην οικογένειά της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. «Τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 14 ετών. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και είσαι και […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΧριστίνα Μηλιού: «Παλέψαμε για να επιβιώσουμε όταν χάσαμε τον μπαμπά μας»
Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στην οικογένειά της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και εκείνη ήταν μόλις 14 ετών, μίλησε η Χριστίνα Μηλιού συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στην οικογένειά της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και εκείνη ήταν μόλις 14 ετών, μίλησε η Χριστίνα Μηλιού συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.«Τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 14 ετών. Όταν είσαι σε αυτή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧριστίνα Μηλιού: «Παλέψαμε για να επιβιώσουμε όταν χάσαμε τον μπαμπά μας»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Χριστίνα Μηλιού. Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις δύσκολες […]
The post Χριστίνα Μηλιού: «Παλέψαμε για να επιβιώσουμε όταν χάσαμε τον μπαμπά μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr