Ξέσπασε η καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από επιχειρηματία της Μυκόνου – «Ούρλιαζα και είχα αίματα»
19:36 - 11/04/2023
Έσπασε τη σιωπή της η 27χρονη καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από επιχειρηματία της Μυκόνου, καθώς υποπτεύεται πως ο κατηγορούμενος που έχει προφυλακιστεί, έριξε πιθανώς κάτι στο ποτό της. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε πως «είμαι ακόμα συγκλονισμένη. Έχει περάσει ένας χρόνος από το περιστατικό, που μου άλλαξε για πάντα τη ζωή. Νιώθω μια μικρή δικαίωση για την απόφαση της προφυλάκισης του κατηγορούμενη. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου». Όπως ανέφερε, όλα έγιναν τον Απρίλιο του περασμένου έτους, όταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνώρισε τον επιχειρηματία, με τον οποίο κανόνισαν να συναντηθούν. «Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα «βόμβα» από την καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου
Η καθηγήτρια ζητάει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Ο βιασμός της, όπως υποστηρίζει επιχειρήθηκε να συσκοτιστεί από αστυνομικούς. Ανάστατη η Μύκονος, με τις δηλώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη… Ο βιασμός βρίσκεται υπό διερεύνηση με την 27χρονη καθηγήτρια να υποστηρίζει ότι ναρκώθηκε και κακοποιήθηκε και τον 40χρονο επιχειρηματία να αρνείται τα πάντα. Η ... Περισσότερα
To άρθρο Νέα «βόμβα» από την καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑνατριχιαστική μαρτυρία καθηγήτριας για τον βιασμό της από επιχειρηματία της Μυκόνου - «Άρχισε να με πνίγει»
Σοκ στο νησί της Μυκόνου από την υπόθεση βιασμού καθηγήτριας από επιχειρηματία του νησιού.Μία φρικτή υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία 27χρονης. Ο φερόμενος ως δράστης είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, με την υπόθεση να έχει συγκλονίσει το «νησί των ανέμων». Ο γνωστός επιχειρηματίας προφυλακίστηκε με την κατηγορία του βιασμού μιας καθηγήτριας, μόλις 27 ετών. Όπως αποκαλύφθηκε, η πρώτη επαφή έγινε μέσω διαδικτύου. Κανόνισαν να βγουν έξω και στη συνέχεια όπως καταγγέλλει η καθηγήτρια τής έριξε στο ποτό κάποια ναρκωτική ουσία και αργότερα τη βίασε. «Ήρθε από πάνω μου, άρχισε να με πνίγει, έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα να χάνω τον κόσμο. Μου έπιασε τα χέρια
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜύκονος: Η καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από επιχειρηματία στρέφεται και κατά αστυνομικών
Ο βιασμός βρίσκεται υπό διερεύνηση με την 27χρονη καθηγήτρια να υποστηρίζει ότι ναρκώθηκε και κακοποιήθηκε και τον 40χρονο επιχειρηματία να αρνείται τα πάντα. Η Μύκονος παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα στοιχεία που έρχονται στο φως, καθώς ο κατηγορούμενος είχε αναπτύξει πλούσια επιχειρηματική δράση στο Νησί των Ανέμων. Το πρωί ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα, […]
The post Μύκονος: Η καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από επιχειρηματία στρέφεται και κατά αστυνομικών appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr