Φώτης Σεργουλόπουλος για Metoo: «Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να λένε “πολύ μιλήσατε”»

14:18 - 11/04/2023

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για το κίνημα #metoo. To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για Metoo: «Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να λένε “πολύ μιλήσατε”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έχω βαρεθεί όσους λένε “πολύ μιλήσατε” για το metoo

Χειμαρρώδης ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης. Μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση για το metoo και τους επικριτές του κινήματος θέλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος να κάνει, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” στην ΕΡΤ. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε με τη Τζένη Μελιτά ... Περισσότερα To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Έχω βαρεθεί όσους λένε “πολύ μιλήσατε” για το metoo δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους που λένε “πολύ μιλήσατε”»

Η αντίδραση του παρουσιαστή για

Διαβάστε το στο in.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να λένε ότι «πολύ μιλήσατε» ή «το ακούσαμε»

Την απάντησή του σε όσους λοιδορούν και κατακρίνουν αυτούς που συνεχίζουν να μιλούν και να αναφέρονται σε κακοποιητικές συμπεριφορές θέλησε να δώσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρήκε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με την καλλιτέχνιδα Βίνα Σέργη την οποία φιλοξένησε στο πλατό το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/04). Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε πως, σε ότι αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές και επειδή «αυτό δεν σταματάει πρέπει να λέγεται πάντα». Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να λένε ότι “πολύ μιλήσατε” ή “το ακούσαμε”, ή τέλος πάντων “οκ, μας τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος για Metoo: Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να λένε «πολύ μιλήσατε»

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για το κίνημα #metoo.Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για το κίνημα #metoo.Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για το κίνημα #metoo. Με αφορμή τα όσα έλεγε η προσκεκλημένη του ίδιου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», το μεσημέρι της Μεγάλης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος για metoo: «Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους που λένε “πολύ μιλήσατε”»

Σε συγκεκριμένους ανθρώπους αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» κατά τη διάρκεια της κουβέντας που […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος για metoo: «Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους που λένε “πολύ μιλήσατε”» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος για Metoo: «Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να λένε “πολύ μιλήσατε”»

«Δεν σταματάει και πρέπει να λέγεται πάντα»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σεργουλόπουλος για Metoo: "Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να λένε πολύ μιλήσατε"

"Δεν σταματάει και πρέπει να λέγεται πάντα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος για #Metoo: «Έχω βαρεθεί όσους λένε “πάλι θα μας τα πείτε;”»

Μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος καταθέτει τη δική του άποψη γύρω από θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνον. Τη Μεγάλη Τρίτη ο Φώτης και η Τζένη Μελιτά με αφορμή μια συζήτηση που είχαν με την καλεσμένη τους στο πλατό, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος για #Metoo: «Έχω βαρεθεί όσους λένε “πάλι θα μας τα πείτε;”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»