Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είπα στην Αφροδίτη Σκαφίδα ότι έχει παχύνει και μου έλεγε ότι την πρήζει η καρύδα»

11:12 - 11/04/2023

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για το Survivor στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και τον Αλέξανδρο Ρούτα. Σχετικά με την Αφροδίτη […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είπα στην Αφροδίτη Σκαφίδα ότι έχει παχύνει και μου έλεγε ότι την πρήζει η καρύδα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Είπα στην Αφροδίτη Σκαφίδα ότι έχει παχύνει και μου έλεγε ότι την πρήζει η καρύδα"

"Έκανα παράβαση φαγητού όταν βρήκα ένα ζυμαράκι με ξεραμένο τυρί με μυρμήγκια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Survivor Ελλάδας: ΕΠΟΣ Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έβλεπε την Αφροδίτη να έχει παχύνει αλλά της έλεγε οτι…

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν έμεινε πολύ στο Survivor All Star φέτος και ήταν πραγματικά μία απώλεια αφού καυστική όσο πρέπει και με χιούμορ δεν αφήνει ποτέ και τίποτα να πέσει κάτω! Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρωινή εκπομπή που μίλησε σήμερα ότι είχε παρατηρήσει την Αφροδίτη Σκαφίδα να […]

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε