Πετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων»
20:40 - 10/04/2023
Αρχίζει τη Μεγάλη Τρίτη στην Αττάλεια το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής και μαζί η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια να φθάσει στα επτά χρυσά μετάλλια στους κρίκους.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Πετρούνιας: «Ναι, θέλω να καταρρίψω το ρεκόρ των χρυσών μεταλλίων»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για τους στόχους του στους κρίκους και τόνισε ότι θέλει να φθάσει τα 7 χρυσά μετάλλια, ώστε να γίνει ο πολυνίκης στην ιστορία του αθλήματος. Σε δήλωσή του στο European Gymnastics, ο Λευτέρης Πετρούνιας ρωτήθηκε για τον Κρίστιαν Μπέρκι, που έχει 6 χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια, όπως και ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι ... Περισσότερα
To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: «Ναι, θέλω να καταρρίψω το ρεκόρ των χρυσών μεταλλίων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων»
Αρχίζει τη Μεγάλη Τρίτη στην Αττάλεια το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής και μαζί η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια να φθάσει στα επτά χρυσά μετάλλια στους κρίκους. Στην Αττάλεια αρχίζει τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-γυναικών και μαζί η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια να γράψει μια ακόμα «χρυσή» σελίδα και να γίνει πολυνίκης στη διοργάνωση. Ο […]
The post Πετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει το 7ο χρυσό του μεττάλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ-Πετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων»
ΒΙΝΤΕΟ-Πετρούνιας: «Θέλω το ρεκόρ των επτά χρυσών μεταλλίων»
10/04/2023
Στην Αττάλεια αρχίζει αύριο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-γυναικών και μαζί η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια να γράψει μια ακόμα «χρυσή» σελίδα και να γίνει πολυνίκης στη διοργάνωση.
Ο 32χρονος ολυμπιονίκης στην πόλη της Τουρκίας διεκδικεί το 7ο σερί χρυσό μετάλλιο στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μια συλλογή που άρχισε στη διοργάνωση του Μονπελιέ το 2015. Αν τα καταφέρει θα αφήσει πίσω του τον Ούγγρο, Κρίζτιαν Μπέρκι, με έξι χρυσά μετάλλια στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.
«Ναι θέλω το ρεκόρ, δεν είμαστε σαν τον στίβο, δεν έχουμε χρονόμετρο ή
Διαβάστε το στο filathlos.gr