Συναγερμός στο Λούισβιλ - Πυροβολισμοί σε κτίριο στο κέντρο της πόλης, αναφορές για θύματα

16:50 - 10/04/2023

Η αστυνομία του Λούσιβιλ έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ-Συναγερμός στο Λούισβιλ: Πυροβολισμοί σε κτίριο στο κέντρο της πόλης, η αστυνομία έκανε λόγο για «πολλά θύματα»

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο Λούιβιλ του Κεντάκι έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς έξω από την Εθνική Τράπεζα της πόλης. Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο Λούιβιλ του Κεντάκι έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς έξω από την Εθνική Τράπεζα της πόλης. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν, σύμφωνα με μάρτυρες, στον πρώτο όροφο του κτιρίου, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, καθώς η αστυνομία έκανε λόγο για «πολλά θύματα». Η αστυνομία του Λούιβιλ έχει ζητήσει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συναγερμός στο Λούιβιλ - Πυροβολισμοί σε κτίριο στο κέντρο της πόλης, αναφορές για θύματα

Η αστυνομία του Λούσιβιλ έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο Λούιβιλ του Κεντάκι έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς έξω από την Εθνική [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Δέσποινα Βανδή: Με Μπισμπίκη, Λαζόπουλο, Δανάη Μπάρκα το ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα

Ελένη Βουλγαράκη: Η εορταστική selfie με τον Φώτη Ιωαννίδη

Ντόναλντ Τραμπ: Γεμίζει με εκατομμύρια το ταμείο για την ορκωμοσία από Μπέζος, Ζούκερμπεργκ, Uber, Ford και General Motors

Χάλι Μπέρι: «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι καλή ή κακή» λέει ποζάροντας με μαγιό

Κακοκαιρία Elena: Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος, πλημμύρισε ο δρόμος - Βροχοπτώσεις σε όλη την Αττική, προβλήματα στην Εύβοια

Κλειστά σούπερ μάρκετ και καταστήματα σήμερα (26/12) λόγω αργίας - Τι ώρα ανοίγουν αύριο