Δολοφονία Νέα Ερυθραία: Ισόβια στον «Σαμουράι» που είχε σκοτώσει υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ισόβια στον «Σαμουράι» που είχε σκοτώσει υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου
Ο ίδιος απέδωσε τη δολοφονική επίθεση στους δύο εργαζόμενους, στον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες.
Διαβάστε το στο tanea.grΝέα Ερυθραία: Ισόβια στον «Σαμουράι» -Είχε δολοφονήσει υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 42χρονος άνδρας που είχε ανοίξει πυρ κατά δύο υπαλλήλων εταιρείας εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία τον Οκτώβριο του 2021, με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός και τον σοβαρό τραυματισμό του δεύτερου. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του επέβαλε επιπλέον κάθειρξη 13 ετών και οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 900 ευρώ. […]
The post Νέα Ερυθραία: Ισόβια στον «Σαμουράι» -Είχε δολοφονήσει υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΝέα Ερυθραία: Ισόβια στον «Σαμουράι» που είχε σκοτώσει υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η φυλακή ήταν μονόδρομος για μένα, θα βγω ένας καλός πολίτης όταν εκτίσω την ποινή μου και σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία».
Διαβάστε το στο lykavitos.grΙσόβια στον «Σαμουράι» που σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού
Ισόβια επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 40χρονο «Σαμουράι» που επιτέθηκε σε υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία και σκότωσε τον έναν εξ αυτών πυροβολώντας τον εν ψυχρώ. Επιπλέον, του επιβλήθηκε κάθειρξη 13 ετών για τον τραυματισμό του ιδιοκτήτης της εταιρείας και 8 μήνες και 900 ευρώ χρηματική ποινή για τις κατηγορίες της κατοχής […]
Ισόβια στον «Σαμουράι» που σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΝέα Ερυθραία: Ισόβια στον «Σαμουράι» που σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου – “Θα βγω ένας καλός πολίτης μετά την ποινή μου”
O 40χρονος, ο οποίος το 2021 είχε στραφεί με όπλο κατά δυο υπαλλήλων εταιρείας φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ένα εξ αυτών, «υποδέχθηκε» την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την οποία του επιβλήθηκε ισόβια και πολυετής κάθειρξη, λέγοντας: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η φυλακή ήταν μονόδρομος για μένα, θα
Το άρθρο Νέα Ερυθραία: Ισόβια στον «Σαμουράι» που σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου – “Θα βγω ένας καλός πολίτης μετά την ποινή μου” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΝέα Ερυθραία: Ισόβια στον 41χρονο που είχε σκοτώσει υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου
Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον φυλάκιση 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον 41χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε έναν υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία το 2021, αποπειρώμενος να σκοτώσει κι έναν δεύτερο. Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του υπαλλήλου, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. […]
Διαβάστε το στο myvolos.net