Τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

13:32 - 10/04/2023

Γιατί μετά τις εκλογές και ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Τσίπρας θα πρέπει να καταστήσει το κόμμα φορέα αλλαγών!Την Κυριακή το μεσημέρι παρακολούθησα τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ξεκίνησε η έναρξή της δυο σχεδόν ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα. Τι λοιπόν μου άρεσε περισσότερο, τι λιγότερο και τι δεν μου άρεσε; -Μου άρεσε το πρόγραμμα των πενήντα πρώτων ημερών και το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, που σύμφωνα με την Κουμουνδούρου θα πρέπει να έχει μια κυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων. -Δεν μου άρεσε που ακριβώς επειδή το πρόγραμμα δεν ήταν ολοκληρωμένο, χρειάστηκε να δημιουργηθεί Επιτροπή για να φέρει στην τελική του μορφή. Θα έπρεπε να είχε γίνει στ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά