Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος σε ηλικία 27 ετών μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά και το χαμόγελο »

11:28 - 10/04/2023

Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Mega Καλημέρα και To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος σε ηλικία 27 ετών μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά και το χαμόγελο » δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος μου τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά και το χαμόγελο»

«Ήρθε στα 27 μου χρόνια, με βρήκε ευτυχισμένη και ερωτευμένη» αποκάλυψε - Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά και το χαμόγελο»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά της χρόνια και στην περιπέτεια με την υγεία της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πέρασε σε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί. «Ήμουν έντονο αγοροκόριτσο, μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φωνάζανε “τριχωτή αρκούδα” στο σχολείο. Οικονομικά ως […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος σε ηλικία 27 ετών μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά και το χαμόγελο, μου έλεγαν ότι έχω μία εβδομάδα ζωής»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή, για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της.Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή, για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της.Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και στην περιπέτεια με την υγεία της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πέρασε σε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί. «Ήμουν έντονο αγοροκόριτσο, μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελό μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε και για την περιπέτειά […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα, την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος ήρθε και με βρήκε ευτυχισμένη, μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά, το χαμόγελο…» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, αλλά και για τον καρκίνο, σε μία τρυφερή ηλικία. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου Όπως υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του Survivor «ήμουν έντονο αγοροκόριτσο, μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά...

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος σε ηλικία 27 ετών μού τα πήρε όλα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και στην περιπέτεια με την υγεία της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πέρασε σε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος σε ηλικία 27 ετών μού τα πήρε όλα» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας