Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής»

10:40 - 10/04/2023

«Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα. Οι γιατροί έλεγαν ότι έχω μία εβδομάδα ζωής»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε από καρδιάς για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησεΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα – Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής

Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο σε ηλικία μόλις 27 ετών μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (10/04). Η πρώην παίκτρια του Survivor και επιχειρηματίας αρχικά αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία. «Όταν ήμουν μικρή, ήμουν αγοροκόριτσο, στα 18 μου μεταμορφώθηκα. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φώναζαν τριχωτή αρκούδα κι επειδή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη με φώναζαν “σκελετούλα”. Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για ν αγοράσουμε ψωμί. Ο μπαμπάς μου στεναχωρήθηκε με αυτό που

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μου χρόνια τα πήρε όλα»

«Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μου τα πήρε όλα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περιγράφει τον εαυτό της ως παιδί και τα χρόνια που βίωσε, ενώ παράλληλα περιγράφει πώς ο καρκίνος στα 27 της χρόνια της πήρε όλα όσα είχε τότε. «Ως παιδί ήμουν πάντα αγοροκόριτσο. Μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φώναζαν “τριχωτή αρκούδα” στο σχολείο. Και επειδή ήμουν πάρα […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μου τα πήρε όλα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες