Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Θεοφάνους: «Τα αφήνω πίσω μου όλα, ακόμα και αν με στεναχωρούν»
08:30 - 10/04/2023
Στην εκπομπή Happy Day και την Κατερίνα Χατζηιωάννου μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Θεοφάνους: «Τα αφήνω πίσω μου όλα, ακόμα και αν με στεναχωρούν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Θεοφάνους: Δεν θα ήθελα συγγνώμη
«Τα αφήνω πίσω μου όλα, ακόμα και αν με στεναχωρούν», λέει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Κατερίνα Χατζηιωάννου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Θεοφάνους. «Η Πέγκυ Ζήνα είναι συγκλονιστική, είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γεννιάς της. Θα γίνουν πολλά και ωραία ... Περισσότερα
To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Θεοφάνους: Δεν θα ήθελα συγγνώμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Τα αφήνω πίσω μου όλα, ακόμα και να με στεναχωρούν»
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με αφορμή τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day κι απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Θεοφάνους. «Η Πέγκυ Ζήνα είναι συγκλονιστική, είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Θα γίνουν πολλά και ωραία πράγματα με την επανένωση των ONE. Βρεθήκαμε 1-2 […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Τα αφήνω πίσω μου όλα. Ακόμα και να με στεναχωρούν, δεν ασχολούμαι»
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε και σχετικά με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Η Πέγκυ Ζήνα είναι συγκλονιστική, είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Θα γίνουν πολλά και ωραία πράγματα με την επανένωση των One. Βρεθήκαμε 1-2 φορές στο αεροδρόμιο με τον Γιώργο Θεοφάνους και μιλήσαμε. Εγώ […]
The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: «Τα αφήνω πίσω μου όλα. Ακόμα και να με στεναχωρούν, δεν ασχολούμαι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr